RenO Twente

Vakkundige Oplossingen voor al uw Lastechnische Uitdagingen

Of het nu gaat om complexe constructies, reparaties of maatwerkprojecten, wij leveren vakmanschap en kwaliteit op maat.

Onze lasdiensten omvatten onder andere:

  1. MIG/MAG-lassen: Onze MIG/MAG-lastechnieken bieden snelle en efficiënte lasverbindingen voor diverse metalen en legeringen. Deze methode is ideaal voor zowel dunne als dikke materialen.
  2. TIG-lassen: Met onze TIG-lastechnieken kunnen we nauwkeurige en hoogwaardige lasverbindingen maken op materialen zoals staal, roestvrij staal, aluminium en koper.
  3. Elektrodelassen (BMBE): Elektrodelassen is een veelzijdige techniek die geschikt is voor verschillende metalen en werkomstandigheden, inclusief reparaties en constructies op locatie.

Bij RenO Twente staat veiligheid, precisie en duurzaamheid voorop bij al onze lasprojecten. We beginnen elk project met een grondige analyse van uw vereisten en specificaties, zodat we een op maat gemaakte lasoplossing kunnen bieden die aan uw verwachtingen voldoet.

Ontdek de mogelijkheden

RenO Twente staat klaar om u te ondersteunen bij al uw lasprojecten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ons laswerk uw project naar een hoger niveau kan tillen en aan uw lasbehoeften kan voldoen.